Ensemble bungalows ontworpen door D. Craet

Besluit tot vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed in de provincie Oost-Vlaanderen

Beschrijving

De Armand Bourdonlaan omvat een geheel van acht bungalows en woningen, ontworpen als een ensemble door de Gentse architect Daniël Craet in de vroege jaren 1960.

Armand Bourdonlaan 2-7, 8-10 (Gent)

Is de omvattende vaststelling van

Tweegezinswoning ontworpen door D. Craet

Armand Bourdonlaan 3-5 (Gent)
Tweegezinswoning, gebouwd naar ontwerp van de Gentse architect Daniël Craet en deel uitmakend van een ensemble woningen door deze architect ontworpen aan de Armand Bourdonlaan in deelgemeente Sint-Denijs-Westrem.

Villa ontworpen door D. Craet

Armand Bourdonlaan 7 (Gent)
Villa ontworpen door de Gentse architect Daniël Craet in opdracht van R. Dessomviele, volgens een bouwaanvraag van 1961. De villa maakt deel uit van een ensemble woningen dat deze architect ontwierp aan de Armand Bourdonlaan in Sint-Denijs-Westrem bij Gent.