Kasteeldomein Beukenhof

Besluit tot vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed in de provincie West-Vlaanderen

Beschrijving

Kasteel gelegen in park met oud bomenbestand en gedeeltelijk afgezoomd door haag. Conciërgewoning ten noordwesten en koetshuis ten zuidwesten. Noordelijke toegang aan de zijde van de Beukenhofstraat gemarkeerd door pijlers van baksteen en natuursteen en ijzeren hek met de initialen "VC". Rechterpijler met datum "1877". Tweede toegang ten oosten (Kerkdreef) gemarkeerd door bakstenen pijlers en ijzeren hek. Domein aan de Beukenhofstraat van de straat afgezet door laag muurtje van arduin en baksteen.

Beukenhofstraat 43-45, Kerkdreef 42 (Anzegem)

Kasteel Beukenhof