Pastorie Sint-Monulfus en Gondulfusparochie

Besluit tot vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed in de provincie Limburg
{'uri': u'https://id.erfgoed.net/thesauri/besluittypes/17', 'label': u'schrappingsbesluiten'}, {'uri': u'https://id.erfgoed.net/thesauri/besluittypes/88', 'label': u'vaststellingsbesluiten'}: 16-01-2018  ID: 14564

Beschrijving

Alleenstaand breedhuis, gedateerd 1869, in neoclassicistische stijl, naar ontwerp van architect F.M. Stapper. Dubbelhuis van vijf traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. Gevelsteen met opschrift: PASTORIJ. MDCCCLXIX./ LEOPOLD II. JACQUEBMTR./ JOOSTEN PASTOOR/ F.M.STAPPER BOUWMEESTER.

architecturale waarde

Kaulillerdorp 42 (Bocholt)