Grote villa gelegen in een ruime, beboomde tuin

Beschrijving

Molenstraat nr. 34. Grote villa gelegen in een ruime, beboomde tuin omgeven door hagen van taxus en haagbeuk. Volgens het kadaster daterend van ca. 1942 en opgetrokken in een regionalistische stijl. Ongeveer op hetzelfde moment gerealiseerd als het huis nr. 36 wanneer een perceel grond onder twee leden van de Wakkense handelaarsfamilie Dewever wordt verdeeld. Complex huis op onregelmatige

Villa in beboomde tuin

Molenstraat 34 (Dentergem)
Grote villa gelegen in een ruime, beboomde tuin omgeven door hagen van taxus en haagbeuk. Volgens het kadaster daterend van circa 1942 en opgetrokken in een regionalistische stijl. Ongeveer op hetzelfde moment gerealiseerd als het huis nummer 36 wanneer een perceel grond onder twee leden van de Wakkense handelaarsfamilie Dewever wordt verdeeld. Complex huis op onregelmatige plattegrond onder schild- en zadeldaken (mechanische pannen).