Vredespark

Beschrijving

Tramstraat z.nr. "Vredespark", gelegen aan de noordwestzijde van de straat tot tegen de zuidzijde van de Sportlaan, waar een voetbalplein in 1986 heraangelegd wordt als park. Publiek parkje met meerdere toegangen, centrale gazonruimte met zitplekken rond enkele hagen en heestermassieven, geheel omzoomd door sterk gediversifieerde bomen- en struikengordel. Rondgaand pad in

Vredespark

Tramstraat (Tielt)
Publiek parkje met meerdere toegangen, centrale gazonruimte met zitplekken rond enkele hagen en heestermassieven, geheel omzoomd door sterk gediversifieerde bomen- en struikengordel. Rondgaand pad in dolomiet, met noordelijk gesitueerd deels afgeboord podium. Enkele verspreid opgestelde gedenkstenen geïnspireerd op het vredesthema.