Eclectisch bel-etageburgerhuis

Beschrijving

★ Nr. 6. Eclectisch bel-etageburgerhuis met schoudergevel van drie trav. en drie bouwl. + entresol onder zadeldak (Vlaamse pannen), van 1900 n.o.v. architect A. Raoux (Oostende). In 1946, vervangen van de originele erker door een balkonleuning n.o.v. architect H. Verbruggen. "Kunstige Herstelling" van 1995. Typisch voortzetten en actualiseren van z.g. "traditionele" elementen cf. opvatting

Koningin Elisabethlaan 6 (Brugge)
Eclectisch bel-etageburgerhuis met schoudergevel van drie traveeën en drie bouwlagen + entresol onder zadeldak (Vlaamse pannen), van 1900 naar ontwerp van architect A. Raoux (Oostende). In 1946, vervangen van de originele erker door een balkonleuning naar ontwerp van architect H. Verbruggen. "Kunstige Herstelling" van 1995.