Appartementsgebouw in art-decostijl

Beschrijving

Kapucijnenstraat nr. 21. Appartementsgebouw in art-decostijl van één smalle en één brede travee en vier bouwlagen onder plat dak uit de jaren 1930, links gesigneerd architect J. Vanderbanck (Oostende) met rechts naam van opdrachtgever "MR. WYBO ENTREP. OSTENDE". Risalietgevel van zwart geglazuurde baksteen en deels gecementeerd; begane grond voorzien van schijnvoegen, met geblokte ardu

Kapucijnenstraat 21 (Oostende)
Appartementsgebouw in art-decostijl van één smalle en één brede travee en vier bouwlagen onder plat dak uit de jaren 1930, links gesigneerd architect J. Vanderbanck (Oostende) met rechts naam van opdrachtgever "MR. WYBO ENTREP. OSTENDE". Risalietgevel van zwart geglazuurde baksteen en deels gecementeerd; begane grond voorzien van schijnvoegen, met geblokte arduinen plint.