Burgerwoning met bijgebouw

Beschrijving

Oosthoekstraat nr. 1. Burgerwoning met bijgebouw, gelegen ten noordoosten van het dorpsplein, iets achteruitgelegen van de straat, met voortuintje en ommuurde achtertuin. Woonhuis teruggaand tot vóór 1830, cf. primitief plan. Bijgebouw uit de periode ca. 1830-1846, cf. voorkomen op de Atlas der Buurtwegen (1846). Naastgelegen landweg aangeduid als "Ruysseledevoetweg". Het

Oosthoekstraat 1 (Tielt)
Oosthoekstraat nr. 1. Burgerwoning met bijgebouw, gelegen ten noordoosten van het dorpsplein, iets achteruitgelegen van de straat, met voortuintje en ommuurde achtertuin. Woonhuis teruggaand tot vóór 1830, cf. primitief plan. Bijgebouw uit de periode ca. 1830-1846, cf. voorkomen op de Atlas der Buurtwegen (1846). Naastgelegen landweg aangeduid als "<italic>Ruysseledevoetweg</italic>". Het