Herenhuis

Beschrijving

★ Nr. 22/ Blekerstraat. Dubbelhuis van zes trav., souterrain en twee bouwl. onder complexe bedaking, vooraan een leien mansardedak met twee koperen siervazen. Herenhuis met vermoedelijk oudere kern en samenvoeging van twee panden cf. achtergevel. Bepleisterde en witbeschilderde lijstgevel met haast gevelbreed risaliet van ca. 1760-1770. Grijsbeschilderde plint met betraliede rechth. kelder

Herenhuis

Sint-Annarei 22 (Brugge)
Huis van zes traveeën, souterrain en twee bouwlagen onder complexe bedaking, vooraan een leien mansardedak met twee koperen siervazen. Herenhuis met vermoedelijk oudere kern en samenvoeging van twee panden, zie achtergevel. Bepleisterde en wit beschilderde lijstgevel met haast gevelbreed risaliet van circa 1760-1770.

Wordt opgevolgd door

Herenhuis