Stedelijk zwembad

Beschrijving

Koninginnelaan nr. 1. Stedelijk Zwembad naar ontwerp van de Oostendse architecten P. Felix en J. Tanghe van 1969-1974, voltooid in 1978. Ingeplant op een exclusieve plaats in het stedelijk landschap: neemt net als het Thermae Palace Hotel van 1933 een gedeelte in van het oorspronkelijk plantsoen achter de Koninklijke Gaanderijen, uitgevoerd naar ontwerp van de Franse architect C. Girault

Stedelijk zwembad

Koningin Astridlaan 1-3, Koninginnelaan 1 (Oostende)
Stedelijk Zwembad naar ontwerp van de Oostendse architecten Paul Felix en Jan Tanghe van 1969-1974, voltooid in 1978. Ingeplant op een exclusieve plaats in het stedelijk landschap: neemt net als het Thermae Palace Hotel van 1933 een gedeelte in van het oorspronkelijk plantsoen achter de Koninklijke Gaanderijen, uitgevoerd naar ontwerp van de Franse architect C. Girault.