Teksten van Gietijzeren wegkruis

Gietijzeren wegkruis versie 1 - 07/02/2014 ()

Gietijzeren wegkruis gelegen op de hoek van de Leemkuilstraat en de Merestraat.

Bibliografie

• Archief Onroerend Erfgoed Limburg, DL000398, Riemst 45 monumenten en 26 dorpsgezichten, beschermingsdossier (J. Gyselinck, 1995).
  • Archief Onroerend Erfgoed Limburg, DL000398, Riemst 45 monumenten en 26 dorpsgezichten, Advies Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen (S.n., 1994).
  • SCHLUSMANS F. met medewerking van Vanthillo C. 1990: Inventaris van het cultuurbezit in BelgiĆ«, Architectuur, Provincie Limburg, Arrondissement Tongeren, Kantons Riemst - Tongeren, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 14N1, Brussel - Turnhout.

Auteurs:  Schlusmans, Frieda; Gyselinck, Jozef

Gietijzeren wegkruis ()

Het gietijzeren wegkruis gelegen op de hoek van de Leemkuilstraat en de Merestraat te Valmeer, is beschermd als monument.