Beschrijving

Torhoutsestraat nrs. 95-97. Imposante woning gelegen in het gehucht Molenhoek, volgens het kadaster gebouwd in 1894 in opdracht van landbouwer Felix Devisschere. In de jaren 1920-1930 voorzien van een nieuwe, typische voorgevel. Verankerde baksteenbouw van vijf/vier traveeën en twee bouwlagen onder een zadeldak van mechanische pannen. Gevelparement van oranje baksteen op een plint van imit

Torhoutsestraat 95-97 (Oostkamp)
Imposante woning uit 1894. In de jaren 1920-1930 voorzien van een nieuwe, typische voorgevel. Verankerde baksteenbouw van vijf/vier traveeën en twee bouwlagen onder een zadeldak van mechanische pannen. Links van de woning bevindt zich een doorrit naar de bijgebouwen, gemarkeerd door twee smalle betonnen pijlers met verjongende bekroning.