Rood Kasteel

Beschrijving

Lakenbossendreef nr. 4. Kasteel "Lakenbossen" of in de volksmond het "Rood Kasteel". Kasteeldomein bestaande uit een kasteel met koetshuis, gelegen in een aangelegd park met twee vijvers. In oorsprong neogotisch kasteel, ontworpen door Jean Béthune in 1876, dat in het begin van de jaren 1950 grotendeels is afgebroken en in 1984 op eigentijdse wijze is verb

Rood Kasteel

Lakebossendreef 4 (Oostkamp)
Lakenbossendreef nr. 4. Kasteel "<italic>Lakenbossen</italic>" of in de volksmond het "<italic>Rood Kasteel</italic>". Kasteeldomein bestaande uit een kasteel met koetshuis, gelegen in een aangelegd park met twee vijvers. In oorsprong neogotisch kasteel, ontworpen door Jean Béthune in 1876, dat in het begin van de jaren 1950 grotendeels is afgebroken en in 1984 op eigentijdse wijze is verb