Travee van eclectisch burgerhuis

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot heden

Beschrijving

Koninginnelaan nr. 25. Vermoedelijk resterende rechtervenstertravee van groter eclectisch pand van ca. 1900 naar ontwerp van Emise Vandewinckel, thans ingenomen door nieuw gebouwd hotel nr. 27-29. Souterrain, drie bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen). Lijstgevel van donkere baksteen met gebruik van simili voor horizontale banden; arduinen plint met rechthoekige kelderopeningen e

Koninginnelaan 25 (Oostende)
Koninginnelaan nr. 25. Vermoedelijk resterende rechtervenstertravee van groter eclectisch pand van ca. 1900 naar ontwerp van Emile Vandewinckel, thans ingenomen door nieuw gebouwd hotel nr. 27-29. Souterrain, drie bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen). Lijstgevel van donkere baksteen met gebruik van simili voor horizontale banden; arduinen plint met rechthoekige kelderopeningen e