Beschrijving

Nr. 11. Enkelhuis van drie trav. en twee bouwl. onder zadeldak (n // straat, Vlaamse pannen). Uit XVII met latere XIX-aanpassingen cf. muuropeningen. Huidig uitzicht resultaat van een consoliderende "Kunstige Herstelling" in 1981 n.o.v. architect E. Van Biervliet (Brugge) waarbij de deurtrav. en de erkervormige uitbouw een nieuwe vormgeving krijgen. De windwijzer met voorstelling van een a

Sint-Annarei 11 (Brugge)
Enkelhuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok parallel aan de straat, Vlaamse pannen). Uit de 17de eeuw met latere 19de-eeuwse aanpassingen, zie muuropeningen. Huidig uitzicht resultaat van een consoliderende "Kunstige Herstelling" in 1981 naar ontwerp van architect E. Van Biervliet (Brugge) waarbij de deurtravee en de erkervormige uitbouw een nieuwe vormgeving krijgen. De windwijzer met voorstelling van een architect en de deurknop zijn creaties van beeldhouwer J. Claerhout (Brugge).