Beschrijving

Nr. 23. Breedhuis van drie trav. en twee bouwl. onder pannen zadeldak; de r.poortrav. is in 1949 bijgebouwd. Huidig uitzicht resultaat van een "ombouw", (cf. bouwaanvraag), van 1941 n.o.v. L. Fabri (Roeselare). Lijstgevel met dubbelhuisopstand; gele baksteenbouw op arduinen plint met betonnen elementen; vernieuwde kroonlijst onderbroken door dubbel opgaand dakvenster. L.trav. met brede rechth. e

Kermisstraat 23-25 (Roeselare)
Huidig uitzicht van het burgerhuis resultaat van een "ombouw", (zie bouwaanvraag), van 1941 naar ontwerp van Louis Fabri (Roeselare). Fraai aangelegde tuin uit de jaren 1950 naar ontwerp van tuinarchitect André Rousseau (Roeselare) met pergola. Rechts in de tuin het magazijn van de vroegere eigenaar, handelaar in koloniale waren.