Villa Marie Colette

Beschrijving

* Muscarstraat nr. 36. Eclectisch burgerhuis z.g. "Villa Marie Colette" opgetrokken "ANNO 1901" cf. respectievelijk inscriptie deurbovendorpel en opschrift in gebogen bekroning. Deel van ensemble belle-époquewoningen Muscarstraat nrs. 10-42 gerealiseerd in de jaren 1900-1905. Het huis wordt gebouwd in opdracht van E. Vandewinckel, bouwkundige uit Oostende. Ensemble bescher

Villa Marie Colette

Muscarstraat 36 (Oostende)
* Muscarstraat nr. 36. Eclectisch burgerhuis z.g. "<italic>Villa Marie Colette</italic>" opgetrokken "ANNO 1901" cf. respectievelijk inscriptie deurbovendorpel en opschrift in gebogen bekroning. Deel van ensemble belle-époquewoningen Muscarstraat nrs. 10-42 gerealiseerd in de jaren 1900-1905. Het huis wordt gebouwd in opdracht van E. Vandewinckel, bouwkundige uit Oostende. Ensemble bescher