Beschrijving

Hogestraat nr. 111. Achterin gelegen hoeve uit de tweede helft van de 19de eeuw (cf. site aangeduid op het primitief kadasterplan van ca. 1830 en de kaart van het Militair Cartografisch Instituut van 1861), bestaande uit twee vrijstaande volumes. De hoeve is volgens het kadaster ca. 1913 eigendom van Jozef de Potter d'Indoye, advocaat te Gent. Witgeschilderd boerenhuis on

Hogestraat 111 (Torhout)
Achterin gelegen hoeve uit de tweede helft van de 19de eeuw (zie site aangeduid op het primitief kadasterplan van circa 1830 en de kaart van het Militair Cartografisch Instituut van 1861), bestaande uit twee vrijstaande volumes. De hoeve is volgens het kadaster circa 1913 eigendom van Jozef de Potter d'Indoye, advocaat te Gent.