Winkelhuis in eclectische stijl

Beschrijving

Groentemarkt nr. 2. Winkelhuis in eclectische stijl van zes traveeën en vier bouwlagen onder plat dak, op de arduinen plint gesigneerd architect A.V. Fobert (Oostende) en in het fronton gedateerd 1921. Gecementeerde gevel voorzien van schijnvoegen; deels vrijgelaten bakstenen parement. Middenrisaliet gevormd door centrale erker van twee traveeën over tweede en derde bouwlaag, uitlopend o

Groentemarkt 2 (Oostende)
Winkelhuis in eclectische stijl van zes traveeën en vier bouwlagen onder plat dak, op de arduinen plint gesigneerd architect A.V. Fobert (Oostende) en in het fronton gedateerd 1921. Gecementeerde gevel voorzien van schijnvoegen; deels vrijgelaten bakstenen parement. Middenrisaliet gevormd door centrale erker van twee traveeën over tweede en derde bouwlaag, uitlopend op opengewerkte balustrade.