Art-decohotel

Beschrijving

* Van Iseghemlaan nr. 110-112/ Léon Spilliaertstraat nr. 1. Voormalig hotel "Beau Séjour", nu "HOTEL-RESIDENTIE LIDO 2000". Beschermd als monument bij M.B. van 6/09/2002.Beeldbepalend hoekpand/hotel in art-decostijl, gesigneerd architect A. Daniels (Oostende); volgens het kadasterarchief oorspronkelijk zogenaamd "Hôtel Beau Séjour", opgetrokken in 1928 ter hoogte van ee

Art-decohotel Beau Séjour

Leon Spilliaertstraat 1 (Oostende)
* Van Iseghemlaan nr. 110-112/ Léon Spilliaertstraat nr. 1. Voormalig hotel "<italic>Beau Séjour</italic>", nu "HOTEL-RESIDENTIE LIDO 2000". Beschermd als monument bij M.B. van 6/09/2002.Beeldbepalend hoekpand/hotel in art-decostijl, gesigneerd architect A. Daniels (Oostende); volgens het kadasterarchief oorspronkelijk zogenaamd "Hôtel Beau Séjour", opgetrokken in 1928 ter hoogte van ee