Villa

Beschrijving

Torhoutstraat nr. 89. Vrijstaand huis in tuin gelegen, verzorgd hekwerk met poorten, boven laag bakstenen muurtje. Volgens het kadaster in 1933 gebouwd door een Kortemarks landbouwer. Huis op L-vormige plattegrond, aansluitende haakse nutsgebouwen aan de achterzijde. Rode baksteenbouw boven gecementeerde plint met schijnvoegen, gebruik van witte sierbaksteen voor fries; zadeldaken (blauwe

Vrijstaande villa

Torhoutstraat 89 (Kortemark)
Vrijstaand huis in tuin gelegen, verzorgd hekwerk met poorten, boven laag bakstenen muurtje. Volgens het kadaster in 1933 gebouwd door een Kortemarks landbouwer. Huis op L-vormige plattegrond, aansluitende haakse nutsgebouwen aan de achterzijde. Rode baksteenbouw boven gecementeerde plint met schijnvoegen, gebruik van witte sierbaksteen voor fries; zadeldaken (blauwe mechanische pannen).