Twee stadswoningen

Beschrijving

Nr. 66. Twee breedhuizen, in 1978-1979 samengevoegd tot één woning. Oorspronkelijk vormde het l. huis één geheel met nr. 70 (in 1950 herbouwd) met gemeenschappelijke datering 1664 cf. restant van jaartal "64" in de getrapte top. Consoliderende "Kunstige Herstelling" van 1980 n.o.v. architect H. Scherpereel (Varsenare): decaperen van de gevels, hermetselen van topgevels, dichten van de deur

Stadswoningen

Westmeers 66 (Brugge)
Twee breedhuizen, in 1978-1979 samengevoegd tot één woning. Oorspronkelijk vormde het linker huis één geheel met nummer 70 (in 1950 herbouwd) met gemeenschappelijke datering 1664 zie restant van jaartal "64" in de getrapte top. Consoliderende "Kunstige Herstelling" van 1980 naar ontwerp van architect H. Scherpereel (Varsenare).