Restaurant Ali Baba

Beschrijving

Langestraat nr. 58. Restaurant "Ali Baba". Smal pand van drieëneenhalve bouwlaag, begin 20ste eeuw. Lijstgevel van witte sierbaksteen, verlevendigd d.m.v. banden van groene sierbaksteen en tegeltableaus met florale motieven (in de borstwering, de centrale liseen en onder de vensters), o.m. zonnebloemen als symbool van trouw. In de gevelvelden medaillons met mannen- (links) en vrouwenhoofd (recht

Restaurant Ali Baba

Langestraat 58-60 (Blankenberge)
Smal pand van drieënhalve bouwlaag, begin 20ste eeuw. Lijstgevel van witte sierbaksteen, verlevendigd door middel van banden van groene sierbaksteen en tegeltableaus met florale motieven. Rechts aansluitend huis uit dezelfde periode met gelijkaardig parement, gebruik van arduin voor vensteromlijstingen.