Stadswoningen met hoekpand

Beschrijving

Sint-Sebastiaanslaan nr. 21-27/ Karmelietenlaan nr. 11. Woonhuizen met hoekpand naar ontwerp van P. Viérin van 1932. Gele baksteenbouw gemarkeerd door vensterregisters en deuren met rond bovenlicht in zware witgeschilderde omlijsting; op begane grond rechthoekige witgeschilderde erkers op getrapte basis of boven garages. Volgens bouwplan hoekpand met ronde ruimten op de hoek en ronde tra

Karmelietenlaan 11, Sint-Sebastiaanslaan 21-27 (Kortrijk)
Woonhuizen met hoekpand naar ontwerp van Pierre Viérin van 1932. Gele baksteenbouw gemarkeerd door vensterregisters en deuren met rond bovenlicht in zware witgeschilderde omlijsting; op begane grond rechthoekige witgeschilderde erkers op getrapte basis of boven garages. Volgens bouwplan hoekpand met ronde ruimten op de hoek en ronde traphal.