Begraafplaats

Beschrijving

Wolvenstraat z.nr. Begraafplaats van de op 24 januari 1956 opgerichte parochie de Paanders, de vierde en laatst erkende parochie op Meulebeeks grondgebied (cf. Paanderstraat); aangelegd in hetzelfde jaar. Omhaagde begraafplaats op rechthoekig grondplan, toegankelijk via ijzeren hek tussen bakstenen pijlers met vlakke afdekking in beton. Rechte assen met losse verharding, waartussen rechtho

Begraafplaats

Wolvenstraat (Meulebeke)
Begraafplaats van de op 24 januari 1956 opgerichte parochie de Paanders, de vierde en laatst erkende parochie op Meulebeeks grondgebied (zie Paanderstraat); aangelegd in hetzelfde jaar. Omhaagde begraafplaats op rechthoekig grondplan, toegankelijk via ijzeren hek tussen bakstenen pijlers met vlakke afdekking in beton. Rechte assen met losse verharding, waartussen rechthoekige perken met onder meer graven uit het derde kwart van de 20ste eeuw getypeerd door mozaïekbekleding.