Beschrijving

Nr. 65. Enkelhuis uit de jaren 1920, in omhaagde voortuin. Breedhuis van drie trav. en twee bouwl. onder zadeldak (mechanische pannen), l., aanpalend diephuis van één trav. en één bouwl. onder overkragend zadeldak met rond uitgesneden windbord op sierlijk uitgewerkte kraagstukken en met bekronende heks. Rode baksteenbouw, verlevendigd d.m.v. banden van gele sierbaksteen. Korfboogvensters met ard

Passendaalsestraat 65 (Moorslede)
Enkelhuis uit de jaren 1920. Breedhuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen), links, aanpalend diephuis van één travee en één bouwlaag onder overkragend zadeldak met rond uitgesneden windbord op sierlijk uitgewerkte kraagstukken en met bekronende heks. Rode baksteenbouw, verlevendigd door middel van banden van gele sierbaksteen.