Hotel Belle Vue

Beschrijving

Lombardsijdelaan nr. 184/ Dorpsplaats (Lombardsijde). Voormalig hotel "BELLE VUE". Beeldbepalend volume op Dorpsplaats; in eclectische stijl heropgebouwd in 1922 (cf. cartouche) naar ontwerp van architect E. Van Massenhove. Twee bouwlagen onder mansardedak waarin dakvensters onder zadeldak. Met schijnvoegen gecementeerde baksteenbouw met grijs beschilderde plint waarboven roze beschilderd

Hotel Belle Vue

Lombardsijdelaan 184 (Middelkerke)
Beeldbepalend volume op Dorpsplaats; in eclectische stijl heropgebouwd in 1922, naar ontwerp van architect E. Van Massenhove. Twee bouwlagen onder mansardedak waarin dakvensters onder zadeldak. Met schijnvoegen gecementeerde baksteenbouw met grijs geschilderde plint waarboven roze geschilderd gevelparement waarin casementen op borstweringen.