Calvariekruis

Beschrijving

Calvariekruis, geplaatst tegen de oostgevel van de elektriciteitscabine in de noordoostelijke hoek van het park. Hangt oorspronkelijk aan de gevel van de weverij van Jean-Baptiste Vande Vyvere (1851) op de zuidwestelijke hoek met de Beernegemstraat. Na de sloop van het complex voor de bouw van een appartementsgebouw wordt het kruis naar de huidige locatie overgebracht.

Wegkruis

Hulstplein (Tielt)
Kruis, geplaatst tegen de oostgevel van de elektriciteitscabine in de noordoostelijke hoek van het park, maar oorspronkelijk bevond het zich aan de gevel van de weverij van Jean-Baptiste Vande Vyvere (1851) op de zuidwestelijke hoek met de Beernegemstraat. Christusbeeld op houten kruis onder overkragend en geschoord zadeldakje waarvan bebording afgezoomd door driepasmotief.