Industrieel gebouw

Beschrijving

Zarrenstraat nr. 1 (links aansluitend bij Klerkenstraat nr. 124). Industrieel gebouw uit de eerste helft van de 20ste eeuw, mogelijk voormalige maalderij. Bakstenen gebouw van twee bouwlagen onder pannen zadeldak, oorspronkelijk echter slechts één bouwlaag cf. bouwspoor. Rechthoekige muuropeningen onder betonnen latei, schuifpoort, erboven laadvenster op betonnen plaat. Links aansluitend h

Industrieel gebouw

Klerkenstraat 124 (Houthulst)
Industrieel gebouw uit de eerste helft van de 20ste eeuw, mogelijk voormalige maalderij. Bakstenen gebouw van twee bouwlagen onder pannen zadeldak, oorspronkelijk echter slechts één bouwlaag, zie bouwspoor. Rechthoekige muuropeningen onder betonnen latei, schuifpoort, erboven laadvenster op betonnen plaat. Links aansluitend haaks volume met schuifpoort, brede trapgevel met bolbekroning.