Kerkhof met oorlogsgedenkteken en grafmonumenten

Beschrijving

Kerkomgangstraat z.nr. In de dorpskern geïntegreerd kerkhof, ten oosten afgelijnd door de Kerkomgangstraat, ten zuiden door de Sint-Jozefszaal (cf. Kerkomgangstraat z.nr.) en ten westen en ten noorden door de achtererven van de woningen in de Lekedorpstraat. Toegangen vanuit de Lekedorpstraat en de Kerkomgangstraat. Laatstgenoemde gemarkeerd door een treures. In de zuidoos

Lekedorpstraat 76 (Diksmuide)
In de dorpskern geïntegreerd kerkhof, ten oosten afgelijnd door de Kerkomgangstraat, ten zuiden door de Sint-Jozefszaal en ten westen en ten noorden door de achtererven van de woningen in de Lekedorpstraat. Toegangen vanuit de Lekedorpstraat en de Kerkomgangstraat. Laatstgenoemde gemarkeerd door een treures. In de zuidoostelijke hoek, in het oog springend oorlogsgedenkteken. Voorts voornamelijk 20ste-eeuwse arduinen grafmonumenten.