Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Kruiswegestraat nr. 53. Hoeve met losse bestanddelen rond een begraasd erf met boomgaard. De site staat afgebeeld op de kaart met de schutkring voor de koeplaag van 1774 en op de Ferrariskaart (1770-1778). Op het primitief kadasterplan (ca. 1830) beschreven met huis, boomgaard en gebouw. Huis en landgebouw worden ca. 1836 afgebroken en op een andere plaats heropgebouwd. Hoeve vanaf de str

Kruiswegestraat 53 (Ruiselede)
Hoeve met losse bestanddelen rond een begraasd erf met boomgaard. De site staat afgebeeld op de kaart met de schutkring voor de koeplaag van 1774 en op de Ferrariskaart (1770-1778). Op het primitief kadasterplan (circa 1830) beschreven met huis, boomgaard en gebouw. Huis en landgebouw worden circa 1836 afgebroken en op een andere plaats heropgebouwd.

Wordt opgevolgd door