Café 't Gerstenhof

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Gerststraat nr. 63/ Zwaluwenstraat. Z.g. "CAFÉ 'T GERSTENHOF" cf. typische belettering van puilijst. Art-decogetint handels- en appartementsgebouwtje uit interbellum. Drie bouwlagen en drie + één afgeronde hoek- én deurtravee + één travee onder platdak. Witbeschilderde bakstenen opstand met verwerking van simili, afgelijnd door blinde borstwering onderbroken door hoger oplopende lisenen

Café 't Gerstenhof

Gerststraat 63 (Oostende)
Art-decogetint handels- en appartementsgebouwtje uit interbellum. Drie bouwlagen en drie + één afgeronde hoek- én deurtravee + één travee onder plat dak.

Wordt opgevolgd door

Café 't Gerstenhof