Jachthaven Mercator

Beschrijving

Vindictivelaan z.nr. Jachthaven Mercator, ten zuiden van het stadscentrum gelegen in de voormalige 18de-eeuwse handelsdokken, nu gebruikt voor jachten en vreemde oorlogsbodems op bezoek, driehonderd aanlegplaatsen. Genoemd naar het schoolschip "Mercator" dat sinds 1965 bijna onafgebroken in Oostende ligt afgemeerd. Toegang langs kant van de havengeul doo

Jachthaven Mercator

Vindictivelaan zonder nummer (Oostende)
Vindictivelaan z.nr. <italic>Jachthaven Mercator</italic>, ten zuiden van het stadscentrum gelegen in de voormalige 18de-eeuwse handelsdokken, nu gebruikt voor jachten en vreemde oorlogsbodems op bezoek, driehonderd aanlegplaatsen. Genoemd naar het schoolschip "<italic>Mercator</italic>" dat sinds 1965 bijna onafgebroken in Oostende ligt afgemeerd. Toegang langs kant van de havengeul doo