Woonhuis met bedrijfsgebouwen

Beschrijving

Marionetten nr. 16. Dubbelhuis van ca. 1900 met bijhorende bedrijfsgebouwen. Baksteenbouw onder pannen zadeldak, gemarkeerd door later toegevoegde driezijdige erker. Segmentbogige muuropeningen met bakstenen borstwering. Rechts, schuur onder geknikt zadeldak; vernieuwde poort. Links bakstenen aanbouw, naar verluidt van 1940, onder geknikt pannen zadeldak, achteraan doorlopend in twee she

Boerenwoning met bedrijfsgebouwen

Marionetten 14-16 (Kortrijk)
Dubbelhuis van circa 1900 met bijhorende bedrijfsgebouwen. Baksteenbouw onder pannen zadeldak, gemarkeerd door later toegevoegde driezijdige erker. Segmentbogige muuropeningen met bakstenen borstwering. Rechts, schuur onder geknikt zadeldak; vernieuwde poort. Links bakstenen aanbouw, naar verluidt van 1940, onder geknikt pannen zadeldak, achteraan doorlopend in twee sheddaken.