Eclectisch appartementsgebouw

Beschrijving

Prinses Clementinaplein nr. 26. Eclectisch appartementsgebouwtje gedateerd "ANNO 1925" in cartouches onder de houten gootlijst op klossen, naar verluidt opgetrokken naar ontwerp van architect C. Pil. Laag ommuurd voortuintje met hek. Vier bouwlagen en twee brede traveeën onder mansardedak (nok evenwijdig met straat; leien, pannen); twee klimmende dakkapellen. Gecementeerde lijstgevel met

Prinses Clementinaplein 26 (Oostende)
Eclectisch appartementsgebouwtje gedateerd "ANNO 1925" in cartouches onder de houten gootlijst op klossen, naar verluidt opgetrokken naar ontwerp van architect Charles Pil. Vier bouwlagen en twee brede traveeën onder mansardedak, met een gecementeerde lijstgevel met schijnvoegen. Laag ommuurd voortuintje met hek.