Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Breidelstraat nr. 4. In kern 19de-eeuws burgerhuis cf. aanduiding op het primitief kadasterplan (ca. 1830). Wijziging minimaal in 1925 (cf. mutatieschets) wanneer de bouwheer, meer bepaald de Torhoutse winkelier Clement Julianus Taeckens een vergroting van het pand doorvoert, onder meer door de vereniging met het achterliggende pand, minimaal in 1840 (cf. mutatieschets) opgericht door Augu

Breidelstraat 4 (Torhout)
In kern 19de-eeuws burgerhuis zie aanduiding op het primitief kadasterplan (circa 1830). Wijziging minimaal in 1925 (zie mutatieschets) wanneer de bouwheer, meer bepaald de Torhoutse winkelier Clement Julianus Taeckens een vergroting van het pand doorvoert, onder meer door de vereniging met het achterliggende pand, minimaal in 1840 (zie mutatieschets).

Wordt opgevolgd door