Hoekpand, winkelpand

Beschrijving

Christinastraat nr. 35/ Kleine Weststraat. Art-decogetint winkelpand uit 1928 (cf. dakvenster). Hoekpand van twee maal drie traveeën en drie bouwlagen met entresol onder vernieuwd pseudo-mansardedak. Gecementeerd gevelparement verlevendigd door gegroefde borstweringen en blinde casementen waarin lijstje met floraal motief. Vernieuwde pui onder zware puilijst, gebogen op hoek waarboven meda

Winkelhuis

Christinastraat 37, 37A (Oostende)
Aan de hoek met Kleine Weststraat, art-decogetint winkelpand uit 1928 (zie dakvenster). Hoekpand van twee maal drie traveeën en drie bouwlagen met entresol onder vernieuwd pseudo-mansardedak. Gecementeerd gevelparement verlevendigd door gegroefde borstweringen en blinde casementen waarin lijstje met floraal motief.