Beukenpark

Beschrijving

Kapellestraat nr. 19. Voormalig kasteel "Les Aubépines", nu eerder gekend als "Beukenpark". Tussen 1935 en 1975 ook kasteel "Clement" genoemd naar de toenmalige eigenaars. Begin 19de-eeuws kasteel, gelegen in het centrum van Oostkamp, dat een eerste keer wordt uitgebreid in 1876 en in 1911 het huidige uitzicht krijgt. Het voormalige domein

Beukenpark

Kapellestraat 19 (Oostkamp)
Kapellestraat nr. 19. Voormalig kasteel "<italic>Les Aubépines</italic>", nu eerder gekend als "<italic>Beukenpark</italic>". Tussen 1935 en 1975 ook kasteel "<italic>Clement</italic>" genoemd naar de toenmalige eigenaars. Begin 19de-eeuws kasteel, gelegen in het centrum van Oostkamp, dat een eerste keer wordt uitgebreid in 1876 en in 1911 het huidige uitzicht krijgt. Het voormalige domein