Mariakapel

Beschrijving

Z.nr. Mariakapel tegen vierkante hekpijler van een leegstaande wederopbouwhoeve z.g. "d'oude linde" cf. opschrift van tweede pijler. Rechth. kapel onder zadeldak (mechanische pannen). Met schijnvaegen gecementeerde voorgevel.Deels beglaasde rondboogdeur onder banderolle met opschrift "O.-L.-Vrouw van 't Heilig Hart - Hope der Hopelooze B.V.O.". Bepleisterd interieur met halfronde sluiting en ton

Mariakapel

Koekuitstraat (Wervik)
Mariakapel tegen vierkante hekpijler van een leegstaande wederopbouwhoeve zogenaamd "d'oude linde", zie opschrift van tweede pijler. Rechthoekige kapel onder zadeldak (mechanische pannen). Met schijnvoegen gecementeerde voorgevel. Deels beglaasde rondboogdeur onder banderol met opschrift "O.-L.-Vrouw van 't Heilig Hart - Hope der Hopelooze B.V.O.".

Wordt opgevolgd door

Mariakapel