Halfvrijstaande burgerwoning

Beschrijving

Dreve nr. 32. Halfvrijstaande burgerwoning. Op een figuratieve kaart van 1773, met de dorpskern van Dentergem, staat op deze plaats bebouwing aangeduid. Volgens kadastergegevens staat hier ca. 1850 een huis met gelijkaardig volume, een verbouwing ca. 1934 betreft wellicht o.a. de gevel. Huis van twee bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen). Parement uit het eerste kwart van de 20ste

Halfvrijstaand burgerhuis

Dreve 32 (Dentergem)
Op een figuratieve kaart van 1773, met de dorpskern van Dentergem, staat op deze plaats bebouwing aangeduid. Volgens kadastergegevens staat hier circa 1850 een huis met gelijkaardig volume, een verbouwing circa 1934 betreft wellicht onder andere de gevel. Huis van twee bouwlagen onder zadeldak (mechanische pannen). Parement uit het eerste kwart van de 20ste eeuw, huis eventueel met oudere kern.