Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Schooldreef nr. 34. Rijhuis van twee traveeën en twee bouwlagen, gebouwd in het eerste kwart van de 20ste eeuw. Zadeldak met Vlaamse pannen (nok dwars op de straat). Puntgevel van oranje baksteen op bepleisterde en beschilderde plint. Licht getoogde openingen onder een licht gebogen latei met afwisselend enkele wit beschilderde of blanke bakstenen. Tussendorpels als wit beschilderde banden

Schooldreef 34 (Oostkamp)
Rijhuis van twee traveeën en twee bouwlagen, gebouwd in het eerste kwart van de 20ste eeuw. Zadeldak met Vlaamse pannen en puntgevel van oranje baksteen op bepleisterde en geschilderde plint.

Wordt opgevolgd door