Woning De Wispelaere

Beschrijving

Acacialaan nr. 6. "Woning de Wispelaere", één van de laatste ontwerpen van architect G. Eysselinck (Oostende), uitgevoerd in 1952-1953. Rijwoning in de lijn van de Nieuwe Zakelijkheid van twee traveeën en twee bouwlagen boven hoog souterrain met garage, pannen zadeldak; bakstenen lijstgevel met beton voor luifel en balkon. Vertrekpunt van het plastische plan is centrale sc

Acacialaan 6 (Oostende)
Acacialaan nr. 6. "<italic>Woning de Wispelaere</italic>", één van de laatste ontwerpen van architect G. Eysselinck (Oostende), uitgevoerd in 1952-1953. Rijwoning in de lijn van de Nieuwe Zakelijkheid van twee traveeën en twee bouwlagen boven hoog souterrain met garage, pannen zadeldak; bakstenen lijstgevel met beton voor luifel en balkon. Vertrekpunt van het plastische plan is centrale sc