Onze-Lieve-Vrouwekapelletje

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Vijfpachtgoenstraat z.nr./ bij nr. 36. O.-L.-Vrouwekapelletje geplaatst aan de zuidzijde van de erfoprit van de dieper gelegen verbouwde hoeve nr. 36. Bakstenen pijlerkapel met bredere vierkante onderbouw onder zadeldakje met Vlaamse pannen. Gepleisterde en getraliede rondboognis in zwartbakstenen omlijsting waarin beeldje van O.-L.-Vrouw met Kind. VERBRUGGE J., Kerken, kapell

Vijfpachtgoenstraat (Tielt)
Onze-Lieve-Vrouwekapelletje geplaatst aan de zuidzijde van de erfoprit van de dieper gelegen verbouwde hoeve nummer 36. Bakstenen pijlerkapel met bredere vierkante onderbouw onder zadeldakje met Vlaamse pannen. Gepleisterde en getraliede rondboognis in zwartbakstenen omlijsting waarin beeldje van Onze-Lieve-Vrouw met Kind.

Wordt opgevolgd door