Eclectisch burgerhuis

Beschrijving

* Velodroomstraat nr. 62. Eclectisch burgerhuis opgetrokken volgens kadaster in 1905 door de Oostendse aannemer Frans Verkempynck-Steenacker. Deel van het belle epoque-ensemble Frans Musinstraat nrs. 8-26 makende de hoek met Velodroomstraat nrs. 56-64, opgetrokken volgens kadaster in de jaren 1907-1909 door Hendrik Hirsch Winberg, een handelaar uit Antwerpen. In 1954 wordt de woning achter

Velodroomstraat 62 (Oostende)
Eclectisch burgerhuis opgetrokken volgens kadaster in 1905 door de Oostendse aannemer Frans Verkempynck-Steenacker. Deel van het belle epoque-ensemble Frans Musinstraat nummers 8-26 makende de hoek met Velodroomstraat nummers 56-64, opgetrokken volgens kadaster in de jaren 1907-1909 door Hendrik Hirsch Winberg, een handelaar uit Antwerpen. In 1954 wordt de woning achteraan samengevoegd met het pakhuis en magazijn achteraan.