Gedenksteen voor het 1ste, 7de en 13de artillerieregiment van de Eerste Wereldoorlog

Gemeente Houthulst
Deelgemeente Houthulst
Straat Markt
Locatie Markt zonder nummer (Houthulst)

Markt zonder nummer, Houthulst (West-Vlaanderen)

4e-Liniestraat z.nr./ 7e-Artilleriestraat. Gedenksteen voor het 1ste, 7de en 13de artillerieregiment van de Eerste Wereldoorlog. Herinnert net als de benaming 7e-Artilleriestraat aan de artilleriesteun van genoemde regimenten bij de definitieve herovering van het "<italic>Bos van Houthulst</italic>" op 28 september 1918. Oprichtingsjaartal niet bekend.Driezijdig bakstenen podium dat aan de

Beschrijving

4e-Liniestraat z.nr./ 7e-Artilleriestraat. Gedenksteen voor het 1ste, 7de en 13de artillerieregiment van de Eerste Wereldoorlog. Herinnert net als de benaming 7e-Artilleriestraat aan de artilleriesteun van genoemde regimenten bij de definitieve herovering van het "Bos van Houthulst" op 28 september 1918. Oprichtingsjaartal niet bekend.Driezijdig bakstenen podium dat aan de