Gekasseid wegdek

Beschrijving

Het begin van de straat (dorpskern) is aan het einde van de 20ste eeuw heraangelegd in betonklinkers. Bij een tweede stuk is het gekasseide wegdek heraangelegd (overgang naar het landelijk gebied). Het tonronde profiel is hierbij bewaard, de veldborduren zijn hier echter vervangen door betonnen boordstenen.

Kasseiweg Vladslostraat - Bovekerkestraat

Bovekerkestraat (Diksmuide), Vladslostraat (Koekelare)

Is de omvattende vaststelling van

Brug over de Plaatsebeek

Vladslostraat (Koekelare)
IJzeren leuning met ruitmotief. De datering van de brug kan gelinkt worden aan de aanleg van de gekasseide Vladslostraat in de periode 1854-1865.

Kilometerpaal

Blauwhardstenen kilometerpaal langs de in de periode 1854-1865 gekasseide Vladslostraat.

Wegwijzer

Naar boven toe verjongende paal in gewapend beton. Metalen plaatsnaamborden met opschriften in zwartgeschilderde letters tegen witgeschilderde achtergrond: "VLADSLO", "KOEKELARE" en "BOVEKERKE".