Stadswoning

Beschrijving

Nrs. 32-34. In hun huidige vorm, twee enkelhuizen in spiegelbeeld met getrapte top boven de centrale deurtrav.; telkens twee trav. en twee bouwl. onder zadeldak (Vlaamse pannen). XVII-pand met dubbelhuisopstand gesplitst in 1857 (fig. 319). Huidig uitzicht resultaat van consoliderende "Kunstige Herstelling" in 2000 resp. n.o.v. architecten C. Van Biervliet en J. Waes (Brugge). Witbeschilde

Stadswoning

Peperstraat 32-34 (Brugge)
In huidige vorm, twee huizen in spiegelbeeld met getrapte top boven de centrale deurtravee; telkens twee traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. 17de-eeuws pand met dubbelhuisopstand gesplitst in 1857. Huidig uitzicht resultaat van consoliderende "Kunstige Herstelling" in 2000 respectievelijk naar ontwerp van architecten C. Van Biervliet en J. Waes (Brugge).