Twee stadswoningen

Straat Moerstraat
Locatie Moerstraat 38 (Brugge)

Stadswoningen

Moerstraat 38, Brugge (West-Vlaanderen)

Samenstel van twee diephuizen van respectievelijk twee en drie traveeën en twee bouwlagen. Links, verankerde bakstenen tuitgevel uit de 17de eeuw.

Beschrijving

Nr. 38. Samenstel van twee diephuizen van resp. twee en drie trav. en twee bouwl. L., verankerde bakstenen tuitgevel uit XVII. R., oorspronkelijk dieper gelegen pand met kern uit XVI-XVII, waarvan voorplaats bebouwd is ca. XIX d door het verlengen van de l.gevel en het toevoegen van de kantelen. 1984: toevoegen van hedendaagse accenten o.m. rondboogvenster n.o.v. Groep Planning (Brugge). Aan tui