Winkelpand

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Vlaanderenstraat nr. 6. Art-decogetint winkelpand, uit jaren 1920-1930; cf. gevelplaatje gebouwd in 1902 en vernieuwd in 1986 door G. Van Wassenhove (Gent); volledig uitgebrand in voorjaar 1997. Breedhuis van vier traveeën en twee bouwlagen met entresol onder plat dak. Gecementeerd en roze beschilderd gevelparement, getypeerd door overhoekse erkers en "zwevende", gebogen kroonlijst. Rech

Winkel

Vlaanderenstraat 6 (Oostende)
Art-decogetint winkelpand, uit jaren 1920-1930; zie gevelplaatje gebouwd in 1902 en vernieuwd in 1986 door G. Van Wassenhove (Gent); volledig uitgebrand in voorjaar 1997. Breedhuis van vier traveeën en twee bouwlagen met entresol onder plat dak.

Wordt opgevolgd door

Winkel