Bethleem Farm Cemetery

Beschrijving

De begraafplaats Farm East iets ten noordoosten van 'Bethleem Farm' werd aangelegd door Australische eenheden, nadat de 3de Australische divisie de boerderij kon veroveren op 7 juni 1917 (tijdens de Mijnenslag).

Is de omvattende vaststelling van

Bethleem Farm East Cemetery

Rijselstraat (Mesen)
Britse militaire begraafplaats met graven uit de Eerste Wereldoorlog, naar ontwerp van G.H. Goldsmith. Het betreft een kleine, ommuurde begraafplaats met smeedijzeren toegangshek, een 'Cross of Sacrifice' en enkele rijen witte grafstenen. Het geheel wordt getooid met opgaande bomen.

Bethleem Farm West Cemetery

Britse militaire begraafplaats met doden uit de Eerste Wereldoorlog, naar ontwerp van G.H. Goldsmith. Het betreft een ommuurde begraafplaats met een 'Cross of Sacrifice' en rijen witte grafstenen. Het geheel wordt getooid met bloemperken, struiken en opgaande bomen.